SURUSIDONTA

ARKUNKORISTEET

Arkun päälle tulevat kukat koristavat siunaustilaisuutta ja ne myös lasketaan hautaan arkun mukana. Arkun päälle tulevat kukat suunnitellaan ilmentämään vainajan persoonallisuutta monilla eri tavoilla: värien, materiaalien ja kukkasidontatyylien avulla.

SURULAITTEET JA -KIMPUT

Tunteet saavat näkyä surukukissa, kaikkia värejä ja kukkia käytetään surusidontatöissä. Surulaite on kahvalliseen kukkasieneen tehty sidontatyö, johon kiinnitetään tekstatut nauhat tai kortti. Surukimppu on kukkien omin varsin sidottu kimppu.

SYDÄMET, KRANSSIT JA MUUT MUOTOSIDONTATYÖT

Sydämissä, kransseissa, ankkureissa ym. hyödynnetään usein kukkasientä asettelupohjana.  Myös näissä töissä käytetään kaikkia kukkia ja värejä.

SEPPELEET

Seppeleitä käytetään ikuisuuden symbolina. Elämä jatkaa kiertokulkuaan, kuten seppeleen muoto ilmaisee. Seppele voi olla kukitettu kokonaan tai siinä voi olla yksi tai useampi kukkaryhmä. Seppeleen voi päällystää mm. havuilla, lehdillä, kaarnalla ym. tilanteeseen sopivalla materiaalilla.

Pyydämme jättämään kaikki surusidontatilaukset viimeistään kolmea päivää ennen tilaisuutta – mielellään jo edellisellä viikolla. Näin varmistat kukkien saatavuuden!

Yhteystiedot

Somman hautauspalvelu

Puistokatu 2, Kolmikulma
40100 Jyväskylä

Aukioloajat

Ma-Pe:  9:00 - 17:00
tai sopimuksen mukaan

Yhteydenottolomake

Vuoden kukkakauppiasyrittäjät 2020